keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Tuftatut taulut

Innostuin tuftauksesta kovasti ja päätin kokeilla sitä koulussa. Minulla oli mahdollisuus kokeilla tuftauskonetta tai tehdä tuftaus käsin. Päätin tehdä sen käsin, koska ajattelin, että se olisi mukavampaa. En ollut vielä varma mikä olisi työni funktion, mutta aloitin tekemällä jotain, mikä tuntui hyvältä. 





Otin Pinterestistä vähän inspiraatiota ja aloin hahmottelemaan kuviota kankaalle. Lankoja valitessa minulla oli ajatus pehmeistä ja vaaleista väreistä. Käytin kuitenkin vain lankoja mitä koulusta löytyi, joten sovelsin värivalinnoissani sen verran.
 

Huomasin tuftauksen olevan myös hyvin nopeaa. Tein 40x30 kokoisen työn puolessatoista koulupäivässä. Tehdessäni työtä päätin, että haluan siitä taulun. 






Halusin vielä tehdä taululle kaverin ja tein toisen saman kokoisen. Toinen tauluista on vielä vähän kesken Käytin samoja värejä, mutta eri määriä ja kuviot olivat erilaisia. Halusin kuitenkin, että ne sopisivat hyvin yhteen ja olisivat pari. Ne voisi laittaa vierekkäin samalle seinälle. Tai kauemmas toisistaan, mutta silti samaan huoneeseen. 


 
Tuftauksessa mukavaa on se, että kumpi puoli vain voi olla oikea puoli. Mutta jos käyttää sileämpää puolta oikeana puolena, pitää olla tarkka, että siitä tulee siisti.


love, iiris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viimeisin postaus

Hoodie for the days you want to relax (english post)

Hello :)      In this post  I would like to show you all a hoodie I designed and made. I recently fell in love with Koi fish. This species i...